I.M.A. Sweden

Då var säsongen igång på riktigt, I.M.A. Sweden har haft fult upp, Vi har varit på MC Mässa i Halmstad, Norrtälje custom bike show och på Girls on bikes. Vi har även varit på Hojrock och en mängd mindre runs, träffar och barhäng. Det är roligt att se att folk kommer fram till oss med ett stort intresse för I.M.A. Sweden. Detta gäller både klubbar, friåkare och vanliga Svenson. Skönt att se att vi äntligen satt I.M.A. Sweden på bikerkartan.

Men säsongen är inte slut. Vi har mycket kvar av den och hoppas självklart på bra väder och många och långa mil på hojarna.  Vi kommer delta på fler träffar, runs och barhäng så ser du en I.M.A. klubb tveka inte kom fram och säg hej, kanske kan din klubb vara intresserad, kanske har du tröttnat på att köra ensam. Då kanske just Vi sitter på lösningen.

Vi vill också passa på att önska våra bröder i Cockfighters mc lycka till med sina nya färger och hoppas ni kommer trivas i RGF

Ha en fortsatt bra sommar så syns vi när vi syns.

I.M.A. Sweden – Because there is a choice

Senaste inlägg